+32 (0)475 68 07 33 - info@sfxcustomdesign.nl

"We helpen onze klanten zoals we zelf
ook graag geholpen willen worden"

Fred van Hardeveld Woudenberg drukkerij drukken printen sign design ontwerp

Fred van Hardeveld

Fred is een creatieve ontwerper/vormgever bij wie het grafische vak met de paplepel is ingegoten. Zijn opa, en later zijn vader, hadden een eigen drukkerij in het centrum van Veenendaal, Drukkerij Davelaar bv.
Daar heeft Fred het vak van jongs af aan geleerd en eigen gemaakt.

Door deze leerschool en de werkervaring als offset drukker en grafisch ontwerper / vormgever maakt dat Fred een professional is in zijn vakgebied.

Enkele andere bezigheden zijn motorrijden, muziek luisteren, concert bezoeken en een stedentripje doen.

Esther Evrengün

Naast grafische vormgever is Esther Evrengün een vakbekwame fotografe, zo heeft ze het Koninklijk Huis, bekende Nederlanders en voor diverse vakbladen gefotografeerd.

Esther schreef ook een aantal jaren voor online motornieuws forum. Haar sterke kant is het onderhouden van contacten en acquisitie.

Esther is prettig in de omgang, zakelijk en brengt een prettige dosis kennis en ervaring in.

Esther is echte netwerker en schroomt ook niet de vragen te stellen die soms gesteld moeten worden.

SFX CUSTOM DESIGN is een grafisch ontwerp- en communicatiebureau met ruim twintig jaar ervaring in de grafische industrie.

Het totale traject van concept tot realisatie begint met het goed luisteren naar de opdrachtgever. Daarom nemen wij je mee in het proces en briefing van het concept, het grafisch ontwerp en realisatie. SFX CUSTOM DESIGN ziet elke opdracht als een uitdaging.


SFX CUSTOM DESIGN werkt nationaal en internationaal in opdracht van diverse bedrijven, instellingen, muziekbranche en de consument. Van logo ontwerp tot een complete huisstijl, advertentie opmaak, flyers, folders, posters, bedrukken van T-shirts, bedrijfskleding, belettering, geboorte- en trouwkaarten, fotografie en ga zo maar door.


"Wij houden van wat we doen. Wat kunnen we hier nog meer over zeggen? We halen veel plezier en energie uit onze opdrachten. En we zijn er van overtuigd dat we daarom uiteindelijk de beste resultaten kunnen neerzetten. We gaan voor resultaat, maar het proces moet vooral ook leuk zijn en de opdrachtgever tevreden!"